Work Integration

Vi ger individer som behöver vårt stöd, en kompetent och effektiv vägledning för att förbättra sina möjligheter till självförsörjning genom arbete eller studier.

Om Oss

Sedan vår start 2017 har vi på Work Integration varit drivna av en passion att coacha och effektivt matcha arbetssökande med rätt arbetsgivare alternativt studier.

Vi har en stark bakgrund inom arbetslivet och har lärt oss mycket om ledarskap och coaching. Detta hjälper oss att göra vårt bästa varje dag.

Vi tror på en enkel idé: om du som deltagare mår bra och hittar ett jobb du trivs med, då vinner alla – du, vi och din arbetsplats. Och när vi alla trivs, blir samhället bättre. Vår målsättning är att hitta jobbmatchningar som håller i längden och gynnar alla.

  • Förtroende: Genom att vara lyhörd och visa empati, bygger vi stabila relationer grundade på förtroende.
  • Integritet: Vi är stolta över att alltid värdera och beakta varje individs värdighet.
  • Respekt: Vi har en djup respekt både för individen och det bredare samhället.
  • Empowerment: Genom att investera i människor, lyfter vi fram varje individs unika potential

"Sedan starten har vi hjälpt många arbetssökande att hitta stadiga varaktiga sysselsättningar.

Vårt motto är att alltid sträva efter utveckling och förbättring "Den som slutar bli bättre – slutar att vara bra."

Läs Mer

Våra Tjänster

Vi jobbar ständigt med att öka medvetenhet och insikt om integration och arbetsmarknadens krav. Vårt mål är att så många arbetssökande som möjligt ska få ett korrekt matchat arbete eller påbörja studier.

Arbetsförmedlingen

Rusta och matcha (KRoM)
Stöd & Matchning (SToM)                                                                             

Kommuner

Stödinsatser via kommuner                                                                             

Kompetensförsörjning

Behöver du hjälp med att hitta nya talanger och stärka upp er organisation?

Anas

Jag tackar och tackar teamet som arbetar i det här företaget så att de hjälpte mig i sökandet efter arbete. Jag kom igenom det här företaget mer än fem intervjuer och de hade två chanser att hitta arbete och jag vill också tacka dem för att de hjälpte mig på det svenska språket. Tack, Chris, och tack, Omid, och tack, Natasha.

Kevin

Work Integration är väldigt proffsiga och seriösa. Man känner direkt efter första mötet att de genuint vill hjälpa till och bryr sig om en. De är väldigt kunniga inom området och jag kan inget annat än att rekommendera dem till alla som behöver en jobbcoach vare sig man desperat söker efter nytt jobb eller bara vill byta karriär. 5 av 5.

Said

I would like to thank the team, especially Mr. Chris, who I like him ,,,, he supported me a lot to get the available appropriate and opportunity job in Sweden, not only that, as he supported me morally and he was like a brother and teacher he provided me with multiple consultations in many aspects whether finding a job or start up Business .

Auatif

Seriösa och följer upp. Hjälpte mig att söka jobb, förberedde mig till intervjuer och stöttade mig. Fick snabbt arbete via deras kontakter. Tack Chris och Omid för all stöd jag fick!

Mohammed

Jag var stressad och trött när jag kom till Sverige men efter hjälp från er så blev jag bättre och bättre. Vi hittade ett bra jobb och jag har blivit bättre på svenska och snart ska jag börja studera för min masterutbildning. Bästa Chris, tack för all stöd och tålamod!

Anders

Från start till mål, har jobbcoacherna på Work Integration varit inte bara oerhört professionella, engagerade och tagit sig sin tid att hitta det perfekta jobbet, det finns även den sociala delen där det märks att det är inte bara ett arbete för dem utan ett uppdrag med syfte, att dem vill se en lyckas och gör sitt absolut bästa, under och efter kontorstid, för att uppnå det. Jämfört med flera andra företag som utlovat detsamma, är Work Integration de enda som lyckats hålla det som utlovats,. Rekommenderar varmt ett möte med dem

Sokhib

Work Integration är ett bra företag. Personer som jobbar på det här företaget är jätte duktiga och trevliga och försöker de hjälpa människor att hitta ett bra jobb genom att göra intervju träningar. Jag har fått stöd mycket från dom under min tid hos dom. Dessutom har jag förbättrat mitt språk genom att kommunicera med personer, jag har lärt mig hur man ska svara på intervjufrågor på bästa sätt för att få chansen att bli anställd på jobbet. Jag skulle vilja rekommendera det här företaget till alla människor som söker jobb. Tack att ni visar ett rätt väg till jobbet!

Maggie

Personalen på Work Integration är jättetrevliga och professionella.Jag kände att ni var väldigt förstående och lyssnade noga på vilket typ av arbete man sökte eller vilka "problem" som uppstått (i till exempel cv eller personligt brev) och hjälpte även att lösa problemen. Väldigt hjälpsamma och peppande!

Najet

لمساعدة و أجمل شئ إنو يوجد تعاون بين الزملاء وروح المرح اتمنى لكم التوفيق

Lautaro

Thak you so much. DAVIT was a boost of energy in the worst possible moment. He help me to get a job by boosting my moral, creating a new cv and giving me priceless tips and energy. Thank you
Gratis Konsultation

Vill ni veta hur vi kan hjälpa er så ta kontakt med oss på, info@workintegration.se för en kostnadsfri konsultation!

Våra insatser

Att bemöta varje individ där hen befinner sig.

Kartläggning

God kännedom om varje persons kompetens och arbetslivserfarenhet.

Vår sanning

Skapa en allians och samarbete mellan deltagare och personal.

Vårt nätverk

Samverkan med externa aktörer: goda kontakter med näringslivet, myndigheter samt stöd av andra insatser för att deltagare ska hitta vägen in eller tillbaka till arbetslivet och egen försörjning.

Kontakta Oss

Våra verksamheter:

Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

Nymärsta Gränd 6, 195 30 Märsta

Turevägen 2, 191 47 Sollentuna

Företagsallén 14a, 184 40 Åkersberga

Telefon:

+46 070 600 53 35

Laddar...
Ditt meddelande har skickat!